O MENI

Nakon dugogodišnjeg rada u obrazovanju u turističko-ugostiteljskoj struci,  odlučuje spojiti svoju ljubav prema vjenčanjima sa znanjem i iskustvom iz struke, te ostvariti svoj san iz vremena kada vjenčanja u Istri nisu poznavala wedding plannere i brojne, još neotkrivene lokacije uz more i u srcu Istre.

Edukaciju iz segmenta vjenčanja započinje edukacijskim treningom ‘Postani organizator vjenčanja’ u organizaciji ugledne zagrebačke agencije Weddings in Croatia.

Redovito pohađa radionice i tečajeve cvjetnih dekoracija, te sajmove vjenčanja u regiji, prateći trendove i novosti iz svijeta vjenčanja.

Na Hotelijerskom fakultetu u Opatiji, na kojem je magistirala 1995., nedavno završava i program cjeloživotnog obrazovanja za Specijalista odjela

hrane i pića, u cilju pružanja još kvalitetnije usluge svojim mladencima.

Ljubav prema prirodi i estetici prati je od malih nogu.

Ljeta djetinjstva provodi sa bakom i djedom u Rovinju, na otoku bez struje i vode…  Odrastanje u Poreču, u Dekumanovoj ulici u blizini Eufrazijeve bazilike, uz staru srebrninu i kristal kod druge bake i djeda, razvija ljubav prema lijepom, interijeru i anikvitetima.

Voli prirodu i sve njene darove, pa tako i njene dekoracije i vjenčane kulise obično šalju poruku – divimo joj se!