Butique Hotel

Butique Hotel

Na 150 metara nadmorske visine, s pogledom na dolinu rijeke i okolne brežuljke, smjestio se ovaj potpuno i luksuzno opremljen obiteljski hotel.

Sastoji se od 19 stilski uređenih soba i vip apartmana. Krase ih detalji u drvu, prekrasan antikni namještaj i vrijedne umjetnine na zidovima.

Poseban ugođaj i detalj su ovdje veoma važni, kako bi svojim gostima pružili neponovljiv doživljaj u srednjovjekovnom gradiću u središnjoj Istri.

Istarska kuhinja je ovdje pravilo.  Uvijek autohtono, iz sezonskih namirnica i domaće, uz prezentaciju u modernom štihu – to je filozofija chefa kuhinje.   Maslinova ulja i vrhunska vina – malvazija i teran uvijek su pomno odabrana od domaćih proizvođača kako bi skladno nadopunili svako jelo i pružili nezaboravan gastronomski doživljaj.

Kapacitet vjenčanja:

  • 19 smještajnih jedinica

  • svadbena večera u restoranu hotela, do 60 gostiju

  • koktel dobrodošlice, do 60 gostiju

  • crkveno i/ili civilno vjenčanje

Ako u ponudi niste pronašli odgovarajuću lokaciju, obratite nam se sa povjerenjem, kako bi pronašli lokaciju po vašoj mjeri…

Može to biti ceremonija na otvorenom, u vinogradu, masliniku, šumi… na osamljenoj plaži ili ispred neke male napuštene crkvice, na zidinama nekog starog grada ili gdje god zamislite…
Konoba za 20 najbližih gostiju, ili sala za veliku tradicionalnu svadbu, dobrodošli.
Veseli nas lutanje po Istri i pronalaženje novih pejzaža.
Samo je nebo granica….